torstai 16. kesäkuuta 2016

Sohva- ja tuolifriikki iski jälleen

Moikka!
Huh mikä päivä ! Vettä on tullut kaatamalla ja koko päivän. Pienempikin sade riittäisi, sillä marjapuskien oksat notkuvat maata kohti veden painosta.
Tulimme maanantaina kotiin, kun mulla oli taas hammaslääkäri. Samoja hampaita on nyt paikattu marraskuusta lähtien ja aina jostain kulmasta lohkee oma hammas. Kaliiks on tullut, sillä nytkin maksoi 104 €  Mä oon niin kyllästynyt.
Etuhampaasta oli lohjennut pieni kulma ja lääkäri laittoi paikan siihen.  Illalla jo tunsin, ettei se ole kunnolla kiinni ja aamulla putos kulma pois!
Hämmaslääkärin paikoilla pitäismun mielestä olla joku takuuaika!!! Muillakin korjaushommilla on :) Valitus sikseen, mut mua risoo :(

Valkoiset syreenit kukkivat vielä hyvin, joten niitä oli  kerättävä maljakkoon. Kotoisempi tunnelma heti, kun saa väriä pöydille ja hyvää tuoksua huusholliin.
Toinen must tähän aikaan on lupiini. Se on kaunis leikkokukkana ja sitähän on tienpenkat täynnä :) No on mulla muutama kukka pihassakin.
Yllätys oli, kun huomasin posliinikukan taas kukkivan. se vaan on niin kaunis!♥

Musta on tainnut tulla sohva ja tuoli friikki, ainakin sukulaisten mielestä! Haettiin nimittäin taas yksi sohva ja tuoli Järvenpään läheltä. Ektorppeja molemmat. Meillähän on kaks sohvaa ja kaks nojatuolia jo entuudestaan ja Ektorppeja nekin.
Ostin viime kesänä vastaavan satsin (mustan sohvan ja sinivalkoraitaisen tuolin) Pepiltä tarkoituksena viedä ne mökille. Sinnehän ei vielä silloin voinut viedä mitään, kun remontti meneillään, joten ne kotiutuivat tänne ja ovatkin olleet ihan tarpeelliset.

Nyt bongasin toukokuun puolivälissä Torista taas vastaavan parin ja hintakin oli ihan jees, joten varasin ne. Ihana myyjä piti varausta melkein kuukauden, kun tytär sai 17.5. esikoisen ja Murun täytyi tulla meille hoitoon, eikä  sohvan hakeminen tullut mieleenkään. Oltiin ihan täpinöissä koko porukka!♥ :)
Ektorpit oli kaksilla päälisillä, valkoisilla ja noilla sinivalkoraitaisilla ja hinta yhteensä 150€. Mielestäni hyvä ostos. Nämä päätyivät vihdoinkin mökille.
Nyt lupaan, että en sekaannu enää Ektorppeihin, ainakaan vähään aikaan :)


Ihanaa juhannuksen alusaikaa kaikille!♥

Hanne

16 kommenttia:

  1. Ektorpeissasi on tosi raikkaat värit, tykkään ! Ja niin hyvät käytössä muutenkin :)
    Voi onnea kovasti pienen tulokkaan johdosta teille ❤️ Kesällä on ihana hakea kukkakimppuja pöydälle, aina tuoreita !
    Kivaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina!
      Ektorpit ovat kyllä kätevät ja hyvät käytössä.
      Voi, me ollaan niin ikionnellisia : vaari ja muori :)

      Poista
  2. Posliinikukka on lumoavan kaunis! Hammaslääkärin tekemillä paikoilla pitäisi tosiaan olla takuuaika, jos ei seuraavaan päivään kestä, niin minä kyllä valittaisin tai vaihtaisin hammaslääkäriä. Kukkakimput tuovat tunnelmaa kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Cheri!
      Hammaslääkärin vaihtoa olen suunnitellut, mut sitten täytyy mennä jo Tampereelle. Täällä on vain yksi yksityinen ja kunnalliseen on aivan mahdoton päästä. Kalliiksi kyllä tuo jatkuva korjaus käy. En yhtään jekuta, kun kerroin, että samoja hampaita on korjattu nyt jo 8 kuukautta.
      Posliinikukka on ihana:)

      Poista
  3. Paljon onnea pienen tulokkaan johdosta! Ihania asioita sellaiset. Minulla oli vajaan viikon kyläilemässä tyttäreni ja hänen tyttönsä (1 v 3 kk). Oli kyllä kiva. Ihania syreeneitä ja lupiineita sekä tuo posliinikukka on aivan upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli A!
      Ei voi oikein sanoin kuvailla, miten ihanalta tuntuu pitää sylissä pientä maidontuoksuista poikaa. Siinä sydän ihan pakahtuu:)

      Poista
  4. Onnea pikkuisen johdosta! Kyllä siinä menee koko suku vähän sekaisin, kun uusi ihminen saapuu. Meillä tytär synnytti viime vuonna ja ihan täpinöissä hoidetaan pikkuista joka viikko vieläkin.
    Ektorpit ovat kauniita ja käytännöllisiä. En yhtään ihmettele, että niitä olet hankkinut kaksin kappalein.
    Nyt saa taas pihalta kimppuja - ne tuovat tunnelmaa kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irene!
      Vaavi täyttää tänään yhden kuukauden ja on kyllä suloinen ihmisenalku😊

      Poista
  5. Samaa mieltä olen, että jokin takuu pitäisi hammaslääkäreilläkin olla! Itselläni on aina ollut todella hyvät hampaat, mutta nyt (ikäkö?) On alkaneet reikiintymään. VAlitin siitä hammalääkärille ja hän sanoi, että ihan normaalia on, mutta ennen vaan on olleet erikoisen hyvät....no eipä lomapakkoa paljon lohduta.
    Täälläkin posliinikukka kukkii...valkoisin kukin..:) Kauni to kuva jossa sohva on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima!
      Kyllä käy lompakon päälle hammaslääkärissä käynti. Itselläni on huono hammasluu, vaikka olen pitänyt purukalustosta aina huolta.
      Valkoinen posliinikukka on varmasti kaunis. En ole koskaan nähnyt sellaista. Mummulassa oli tällainen vaaleanpunainen myös :)

      Poista
  6. Kauniit sohva ja nojatuoli, sopivat sisustukseesi oikein hyvin. Ja mitätön summa jonka maksoit. Hyvä edullinen ostos.
    Onnittelut pienokaisen syntymisen johdosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arleena!
      Kautta aikain sininen on ollut lempivärini ja meri on kuulunut oleellisesti nuoruuteeni, joten ostosteni värimaailma sopii minulle hyvin:)
      On todella ihana seurata pienokaisen kasvua. Lapset ovat rakkaita, mutta tässä iässä lastenlapsille on aikaa enemmän, kiireet on ohi (vaikka ei uskois).
      Mukavaa juhannusviikkoa!

      Poista
  7. Onnittelut isovanhemmille!
    Kauniit kuvat! Ihanat kukkakimput!
    Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  8. No joo, ehkä lapsenlapsi yhden sohvan voittaa. <3 Onnea! Ihanuutta. :-) Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥